Rolex Replica μηχανική ρολόι αντρικά συνιστάται

Rolex Replica
Νοέ 26 2019
admin

Τα ρολόγια Rolex ήταν πάντα πολύ ζεστά στις εγχώριες αγορές και στο εξωτερικό. Στην αγορά Replica Watches, το ρολόι Rolex Replica Watches έχει πολύ μεγάλη δημοτικότητα, καθιστώντας την επιλογή των περισσότερων εραστών ρολογιών για να αγοράσουν ρολόγια. Σήμερα, ο ξάδερφος μου έχει συστήσει σε όλους τους τέσσερις μηχανικούς ρολόγια κλασικών ανδρών Rolex Rolex Replica και οι φίλοι που είναι έτοιμοι να αγοράσουν ρολόγια μπορεί να θέλουν να τους συμβουλευτούν.

Το Rolex Sea Makes Series 116660-98210 Blue Ghost βασική κλίση

Κίνηση: χαραγμένο κίνημα ETA2836, ελβετική κίνηση ETA2836, αντίγραφο κίνησης Rolex 3135

Λουράκι: Βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι

Θήκη: Ανοξείδωτο

Επιφάνεια καθρέφτη: Καθρέφτης κρυστάλλου Sapphire

Διάμετρος: 44MM

Αδιάβροχο: 100 μέτρα

Σχόλια:

Η τελευταία παραγωγή της σειράς Rolex Sea της κλίσης μπλε φάντασμα βασιλιά. Στον κόσμο των καταδυτικών ρολογιών, το 116660, γνωστό ως Ghost King, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος (44 mm) από το δημοφιλή Green Spider (40 mm) τα τελευταία χρόνια και το πάχος του είναι επίσης 17,6 mm, αλλά Η απόδοση κατάδυσης είναι καλύτερη και είναι σήμερα η υψηλότερη αδιάβροχη προδιαγραφή. Ρολόγια έως και 3900 μέτρα βάθος, φυσικά, δεν υπάρχει μεγεθυντικό φακό που σχεδιάστηκε από τον “Κύκλωπα”.

Το νέο στυλ βασίζεται στην παραδοσιακή μαύρη έκδοση με ελαφριά έως σκούρα μπλε κλίση. Ο χαλύβδινος δακτύλιος 904L τοποθετείται με κρύσταλλο από ζαφείρι, πιο κοντά στο θέμα της “βαθιάς θάλασσας”.

Rolex Logical Αυτόματο ρολόι χρυσού μηχανικό 116233G χρυσό ρολόι Log

Κίνηση: εγχάρακτη κίνηση ETA2836, αντίγραφο Rolex 3132, κίνηση ΕΤΑ2836 της Ελβετίας

Κορδόνι: K λωρίδα χρυσού

Περίπτωση: Ροζ επιχρυσωμένο

Επιφάνεια καθρέφτη: Καθρέφτης κρυστάλλου Sapphire

Διάμετρος: 36MM

Αδιάβροχο: 100 μέτρα

Σχόλια:

Επί του παρόντος, αυτό το Rolex 116233G είναι η καλύτερη έκδοση ποιότητας, τέλεια αντίγραφο, η εργασία είναι πολύ αυθεντική? με τρεις κινήσεις για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης μιας πραγματικής ελβετικής αρχικής κίνησης ETA για να προσφέρει μια επιλογή ποιοτικών φίλων. Το μέγεθος κλήσης 36MM είναι μέτριο, Κατάλληλο για φίλους με μικρότερους καρπούς. 18Κ επιχρυσωμένο στέμμα τυπωμένο με το ίδιο λογότυπο με το αρχικό, ομαλή περιστροφή κατά τη διάρκεια της ρύθμισης? 18Κ επιχρυσωμένο βραχιόλι, εξαιρετική τεχνολογία αποκατάστασης, χωρίς κηλίδες. 18Κ χρυσό δαχτυλίδι, τριγωνική υφή φόντου Χρώμα είναι ίδιο με το πρωτότυπο?

Υποβρύχιο ρολόι Rolex 116610LV Πράσινο φάντασμα

Κίνηση: Ελβετικό αντίγραφο κίνησης ETA2836, κίνηση ETA2836

Λουράκι: Βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι

Επιφάνεια καθρέφτη: Καθρέφτης κρυστάλλου Sapphire

Διάμετρος: 40MM

Αδιάβροχο: 100 μέτρα

Σχόλια:
Ως εκπρόσωπος των καταδυτικών ρολογιών, το Rolex Blackwater Ghost είναι σίγουρα ο ηγέτης στις καταδυτικές ρολόγια. Για ένα πραγματικό ρολόι κατάδυσης, σκεφτείτε: Ο επιλογέας 40mm είναι μεσαίου μεγέθους και κατάλληλος για όλους τους καρπούς. Είτε τυπική είτε casual, μπορεί να συνδυαστεί. Σε σύγκριση με το μαύρο ή το λευκό των συνηθισμένων ρολογιών, ο πράσινος επιλογέας Rolex Green Water Ghost είναι ένα πιο σκληρό χρώμα για τους περισσότερους ανθρώπους και είναι επίσης ένα σχετικά θυελλώδες χρώμα, κατάλληλο για άτομα που αναζητούν ατομικότητα. Η τιμή είναι η ίδια με την προηγούμενη V6 και είναι επίσης εξοπλισμένη με κινήσεις A2836 και SA3135 για να εξασφαλίσει την ακριβή ώρα του ρολογιού και να προσφέρει μια τέλεια εμπειρία.

Υποβρύχιο μηχανολογικό ρολόι Rolex 116610LN Μαύρο φάντασμα νερού

Κίνηση: καταγεγραμμένη κίνηση ETA2836, Ελβετική κίνηση ETA2836

Λουράκι: Βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι

Επιφάνεια καθρέφτη: Καθρέφτης κρυστάλλου Sapphire

Διάμετρος: 40MM

Αδιάβροχο: 100 μέτρα

Σχόλια:

Όπως και το εργοστάσιο N classic, η τελευταία έκδοση του V7 είναι πολύ λεπτή και κάθε εμφάνιση χειρίζεται στη θέση του. Με την κίνηση Rolex 2836, 3135, είναι δύσκολο να συναγωνιστείτε διαρκώς και με ακρίβεια με άλλα ρολόγια. Το κίνημα 3135 είναι ένα πολύ κλασικό κίνημα Rolex με υψηλό βαθμό συντήρησης. Με μια στεφάνη με μπουλόνια, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό κεραμικό και έχει ισχυρή αντιδιαβρωτική λειτουργία. Ο εξωτερικός δακτύλιος με σχήμα γραναζιών ενισχύει την τριβή. Η πιο πρόσφατη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 904L με ιμάντα, κλασική και ήρεμη μαύρη κλήση 40MM. Από τον δείκτη του φιδιού του οφθαλμού στη βελόνα της Mercedes-Benz, οι 11 δείκτες χρόνου έχουν λευκή φωτεινή επικάλυψη και ο χρόνος εμφανίζεται καθαρά μέσα από τον καθαρό κρύσταλλο ζαφείρι.

Περίληψη: Το παραπάνω συνιστώμενο ρολόι Rolex Fine Imitation Men’s Mechanical Watch είναι οικονομικό, εξαίσια, καλωσόρισμα από πολλούς άνδρες, ευπρόσδεκτη σε όλους όσους διαβάζουν τον κώδικα για να προσθέσουν τις υπηρεσίες πελατών WeChat και να αγοράσουν το αγαπημένο τους ύφος.