Χρονόμετρο κύριου χρονομέτρου Omega Speedmaster Chronometer

φθηνα ρολογια
Ιούλ 02 2020
admin

Αυτό το εξαιρετικό replica watches που βασίζεται σε ένα φωτεινό και ρεαλιστικό φεγγάρι ως στοιχείο σχεδιασμού, και σίγουρα θα προσελκύσει την προσοχή σας. Οι ασπρόμαυρες εικόνες φεγγαριού υψηλής ανάλυσης είναι εξίσου λεπτομερείς με τις φωτογραφίες της NASA.

Η σχέση μεταξύ του ρολογιού rolex replica Speedmaster και του φεγγαριού ήταν πάντα αλληλένδετη. Μετά από όλα, είναι το πρώτο ρολόι που φοριέται στο φεγγάρι. Εκτός από μια αποστολή στο διάστημα, το τελευταίο ρολόι MasterChronometer ήταν επίσης ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο του πνεύματος πρωτοπόρου του ρολογια rolex αντιγραφα.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το ρεπλικα ρολογια έχει εμφάνιση φεγγαριού. Οι άνθρωποι γενικά πιστεύουν ότι ο κύκλος της νέας σελήνης είναι 30 ημέρες, αλλά είναι σωστό ότι είναι λίγο περισσότερο από 29,5 ημέρες. Τα συμβατικά συστήματα κίνησης με γρανάζια είναι δύσκολο να πλοηγηθεί σε αυτόν τον ακριβή κύκλο, αλλά το rolex αντιγραφο Moon Phase watch είναι κάτι παραπάνω από ικανό. Η κίνηση του ρολογιού είναι ακριβής. Απλώς χρειάζεται να προσαρμοστεί μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας και χρειάζεται μόνο να γυρίσει το στέμμα για μερικές εβδομάδες, το οποίο είναι βολικό και γρήγορο.

Εκτός από τον συντονισμό του fake rolex με τον σεληνιακό κύκλο, ο σχεδιασμός είναι επίσης αρμονικός και ισορροπημένος. Δύο μικρές κλήσεις με δύο χέρια σχηματίζουν ένα συμμετρικό μοτίβο, ευχάριστο στο μάτι.

Το replica watches greece MasterChronometer έχει επίσης και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως μια εντυπωσιακή γυαλιστερή γυαλιστερή επιφάνεια, κεραμική στεφάνη και θήκη από χάλυβα. Για πρώτη φορά, το ταχύμετρο από χύτευση υγρών μετάλλων, το οποίο έφερε άλλη καινοτομία στο Speedmaster. Ο κύκλος στον μικρό πίνακα κλήρων ήταν ρόδιο-επιμεταλλωμένο, με ένα λεπτό και κομψό αποτέλεσμα.

Ο δείκτης στην επιφάνεια ακολουθεί το κλασσικό στυλ Speedmaster replica rolex, αλλά τα εξαρτήματα στο φθηνα ρολογια έχουν κάνει τεράστια επιτυχία. Το επαναστατικό νέο κίνημα 9904 αποτελείται από 368 εξαρτήματα, φέρνοντας την τεχνολογία ωρολογοποιίας σε μια νέα εποχή.

Το μοναδικό στυλ αυτού του τα καλυτερα replica ρολογια έχει λαμπρή μπλε επιφάνεια και ένα μπλε δερμάτινο λουρί είναι πράγματι τέλειο. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια πτυσσόμενη πόρπη, η οποία είναι όμορφη και βολική.