Το Replica Watches σας επιτρέπει να δείτε τον ευρύτερο κόσμο του Rolex

Rolex Αντιγραφο
Δεκ 24 2019
admin

Μερικοί άνθρωποι τον αγαπούν, άλλοι τον μισούν. Αλλά ανεξάρτητα από την άποψη, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι κυρτοί φακοί “Cyclops” είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του rolex αντιγραφο. Ο φακός του φακού Cyclops αναπτύχθηκε αρχικά για πρακτικούς σκοπούς. Αυτή η καινοτόμος εφεύρεση επιδιώκει να επεκτείνει το παράθυρο ημερολογίου και να επισημάνει την εμφάνιση χρόνου (1945, σειρά περιοδικών Rolex με παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας). Ο φακός του φακού Cyclops ονομάζεται από τους γιγαντιαίους κύκλους της Σικελίας στην ελληνική μυθολογία. Το Rolex κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και εισήγαγε το ρολόι εγγραφής του το 1953.

Τι οδήγησε στην εφεύρεση του κυρτού φακού του Cyclops; Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Hans Willsdorf εφευρέθηκε ο Κύκλωπας για να βοηθήσει τη γυναίκα του να διαβάσει την ημερομηνία στο ρολόι (σημείωση: αναφέρεται στη δεύτερη σύζυγό του, Betty Wilsdorf-Mettler, επειδή η πρώτη του σύζυγος, May Wellsdorf-Crotti, πέθανε 1944. Η Rolex δεν επιβεβαίωσε αυτές τις δηλώσεις.

Το ρολόι ρολογιών Rolex από το 1945 (το 1953, η σειρά Log ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε κυρτούς φακούς Cyclops, αλλά όπως φαίνεται, τα πρώτα ρολόγια εγγραφής δεν ήταν εξοπλισμένα με αυτή τη λειτουργία)
Σε επιστολή του από το Φεβρουάριο του 1953, ο Willsdorf έγραψε: «Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα τροπική κατοικία και ο καθρέφτης, καθώς και τα στοιχεία του οπτικού ενισχυτή θα μας φέρουν κάτι νέο». Με βάση αυτή την ιδέα, η καινοτομία στην προστασία, Replica Watches ξεκίνησε το 1955. “Προειδοποίηση”: “Όλοι οι ωρολογοποιείς υπενθυμίζουν ότι ένας καθρέφτης ρολογιών με ειδικό μεγεθυντικό φακό, τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, η Rolex έχει δικαιώματα ευρεσιτεχνίας Δεν θα διστάσουμε να ξεκινήσουμε νομικές διαδικασίες κατά της παραποίησης / απομίμησης. ”

1955 ρολόι Ρολέξ Γκρήνουιτς

Κοιτάξτε από το ημερολόγιο του 1956
Ο φακοί φακού Cyclops επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα ρολόγια Oyster με εμφάνιση ημερομηνίας, καθώς και στα ημερολόγια Greenwich και Weekly, τα οποία εισήχθησαν το 1955 και το 1956, αντίστοιχα. Η μόνη εξαίρεση είναι η σειρά βαθιάς εμβάπτισης, η οποία δεν είναι εξοπλισμένη με φακούς Cyclops λόγω τεχνικών αιτιών για το σχήμα και το πάχος του καθρέφτη.

Ο αρχικός φακός της κάψας Cyclops και ο καθρέφτης σχηματίσθηκαν ολοκληρωτικά από πλεξιγκλάς. Στη δεκαετία του ’70, οι ωρολογοποιούς άρχισαν να αντικαθιστούν το πλεξιγκλάς με κρύσταλλα σαπφείρου με καλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο κρυστάλλος ζαφείρι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο επισμαλτωμένο ρολόι χαλαζία Ref.5100 και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ολόκληρο το φάσμα προϊόντων. Ως εκ τούτου, ο φακός των φακών Cyclops έχει επίσης γίνει ένας απλός φακός κρυστάλλου σαπφείρου, ο οποίος παράγεται ξεχωριστά και προσκολλάται στην επιφάνεια του καθρέφτη. Μετά το 2005, η Rolex έφτιαξε επίσης μια αντι-ανακλαστική επικάλυψη διπλής όψης.

Κύκλωμα Cyclops στο παράθυρο ημερομηνίας Rolex Log 41 mm

Η επίδραση της διεύρυνσης του κυρτού φακού Cyclops είναι σημαντική και είναι πιο πρακτική για τους ανθρώπους αυτής της ηλικίας. Ο φακός Cyclops φακού προσελκύει αμέτρητους οπαδούς Rolex Replica Watches, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρνητικός ήχος. Οι κριτικοί διαμαρτύρονται ότι οι φυσαλίδες θα χωρίσουν τον καθρέφτη και θα επηρεάσουν το συνολικό συντονισμό του σχεδιασμού του ρολογιού, ενώ οι ελαφρώς ανυψωμένοι φακοί είναι επίσης πιο επιρρεπείς σε γρατζουνιές.

Έτσι, υποστήριξη ή αντίθετο; Το θέμα αυτό αποτέλεσε αντικείμενο έντονων συζητήσεων. Για παράδειγμα, το πρώτο θαλάσσιο ρολόι με φακό φακού Cyclops εισήχθη το 2017, γεγονός που προκάλεσε πολλές διαμάχες μεταξύ των ομίλων Rolex και έγινε ακόμη ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα του Show Basel και κοσμημάτων. Για 50 χρόνια, ένας καθαρός καθρέφτης ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς Sea.Rolex εξήγησε ότι στο παρελθόν, για τεχνικούς λόγους (για να αντιμετωπίσει το ακραίο βάθος νερού και υψηλή πίεση, η επιφάνεια του καθρέφτη είναι πολύ καμπύλη ), η θαλάσσια σειρά δεν ήταν εξοπλισμένη με κυρτούς φακούς Cyclops, αλλά το πρόβλημα επιλύθηκε. “Αν μπορείτε, γιατί όχι; Σε τελική ανάλυση, ο φακός Cyclops φακού είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των ρολογιών Rolex με ημερομηνία εμφάνισης”.

Η Rolex Sea παράγει ένα ρολόι 43 χιλιοστών 126600, ένα αμφιλεγόμενο ρολόι. Από την εισαγωγή της ναυτικής σειράς το 1967, είναι το πρώτο ρολόι που διαθέτει φακό φακού Cyclops.
Επί του παρόντος, το μόνο ρολόι με παράθυρο για την εμφάνιση της ημερομηνίας, αλλά χωρίς φακό Cyclops, είναι η λειτουργία βαθιάς κατάδυσης. Για να επιτύχετε αντοχή στο νερό μέχρι 3900 μέτρα, το ρολόι βαθιάς κατάδυσης χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά πυκνό καθρέφτη κρυστάλλου σαπφείρου, οπότε δεν μπορεί πλέον να τοποθετηθεί ένας κυρτός φακός. Ως εκ τούτου, μπορούμε να περιμένουμε μόνο για Replica Watches να βρούμε μια νέα λύση.