Το Classic Iteration Hublot παρουσιάζει τρία νέα κλασικά ρολόγια σύντηξης

replica rolex
Αυγ 02 2020
admin

Στον εορτασμό της επαναληπτικής εκδήλωσης «Made in Love, Preciseness», το replica watches ξεκίνησε τρία νέα κλασικά ρολόγια σύντηξης, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά στο Harrods από τις 30 Ιουνίου, βοηθώντας αυτόν τον λιανοπωλητή πολυτελείας να επαναπροσδιορίσει τον κόσμο των ωραία ρολόγια.

Τρία νέα ρολόγια δείχνουν το όραμα του rolex replica να δημιουργήσει ένα ρολόι που συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία. Για την εφαρμογή αυτής της ιδέας, η μάρκα συνδυάζει έξυπνα τις κλασσικές μεθόδους ωρολογοποιίας με μοντέρνο σχεδιασμό αιχμής. Πέρυσι, η τέλεια συγχώνευση μπλε ρεπλικα ρολογια ξεκίνησε από rolex αντιγραφο και Harold έλαβε ένα θερμό καλωσόρισμα και μεγάλη επιτυχία. Τα φετινά τρία επαναληπτικά ρολόγια είναι ένα αφιέρωμα. Τα νέα ρολόγια κυριαρχούνται από αγωνιστικά γκρι, προσφέροντας κομψές και μοντέρνες επιλογές, που δείχνουν την πραγματική ουσία του fake rolex. Λαμβάνοντας υπόψη τους πελάτες της Harold, οι δείκτες της ώρας και ο ψηφιακός σχεδιασμός στην κασέτα συνδυάζουν το σύγχρονο βρετανικό ύφος με το διεθνές στυλ.

Το νέο ρολόι replica watches greece περιλαμβάνει έκδοση 38 mm και δύο εκδόσεις 45 mm. Και η στεφάνη στερεώνεται από έξι βίδες σε σχήμα Η. Για τους λάτρεις της φύσης, το κλασικό ρολόι 45mm της σύντηξης είναι μια τέλεια επιλογή. Ο στρογγυλός γκρι πίνακας είναι διακοσμημένος με μοτίβα ηλιακής ακτινοβολίας και περιορίζεται σε 40 κομμάτια.

Οι replica rolex Directors της Γαλλίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας και της Ανατολικής Ευρώπης δήλωσαν: “Είναι χαρά να συνεργαστούμε με τον Χάρολντ για να ξεκινήσει αυτή την εξαιρετική επαναληπτική σειρά το καλοκαίρι του 2020. Το τα καλυτερα replica ρολογια είναι υπερήφανη που έχει ένα τέτοιο σταθερό “Η Harold έχει μια ισχυρή εγχώρια και διεθνή πελατειακή βάση που έχει πρωτοποριακή και απαιτητική γεύση για ρολόγια πολυτελείας πολυτελείας”.