τα καλυτερα replica ρολογια

τα καλυτερα replica ρολογια
Οκτ 02 2020
admin

Οι 3135 κινήσεις είναι γνωστές ως βασιλιά της κίνησης μηχανών replica watches. Είναι σταθερό, ακριβές και ανθεκτικό. Το replica watches greece έχει περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας από την εισαγωγή του το 1988, αλλά εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς της αυτόματης αλυσιδωτής κίνησης και η πρωταρχική οργάνωση του ρεπλικα ρολογια. Πολλά μοντέλα ρολογιών Rolexunfined χρησιμοποιούν 3135 αθλήματα, όπως Logs Rolex Oyster, Log Dives και Τύποι ονομάτων σκαφών.

η διάμετρος του πυρήνα rolex replica3135 είναι 28,5 χιλιοστά, η διάμετρος του χιτωνίου είναι 28,1 χιλιοστά, το πάχος και η κίνηση του σώματος replica rolex 3130 είναι 6 χιλιοστά, πράγμα που ανήκει στην πιο σημαντική κίνηση του μπλοκ. Είναι ταλαντεύεται 28.800 φορές την ώρα και αποθηκεύει ενέργεια για 50 ώρες, όπως και πολλά αθλήματα. Το τα καλυτερα replica ρολογια, η ράβδος πυρήνα αυτής της μηχανής, είναι ο τύπος ABAS, ο οποίος κατασκευάζεται από το μοναδικό νιόβιο, ζιρκόνιο και κράμα οξυγόνου από κράμα Roche. Ονομάζεται νήμα PARA CHROME και επομένως είναι άνοστος στα μαγνητικά πεδία. Έχει τα πλεονεκτήματα της μικρής επιρροής της θερμοκρασίας και της ισχυρής αντοχής στο σεισμό.

Τα βασικά μέρη του rolex αντιγραφο 3135 είναι περίπου 150 τεμάχια. Το αριστερότερο νήμα PARA CHROME, μια δέσμη των βιδών στην επάνω αριστερή γωνία είναι οι κοχλίες επιλογής, οι δεξιόστροφοι κοχλίες είναι οι κοχλίες και ο μέσος αριστερός είναι ο κόκκινος τροχός που είναι μοναδικός για τον πυρήνα 3135.

Οι τρεις τροχοί έχουν διαφορετικά μεγέθη δοντιών για να διευκολύνουν την εξασθένηση από το κιβώτιο τυλίγματος στην απελευθέρωση.

Αυτός ο αριθμός μπορεί να δει τη μοναδική δομή του κόκκινου τροχού του πυρήνα του fake rolex 3135. Οι κόκκινες ρόδες είναι βαμμένες με Teflon για να είναι πολύ ανθεκτικές στη λειτουργία.

Το κόντρα πλακέ είναι επικαλυμμένο με ρόδιο. Λάβετε υπόψη ότι ο δακτύλιος κράματος χαλκού βηρυλλίου που χρησιμοποιείται για την περιτύλιξη του διαχωριστικού τροχού και τα δύο χρυσά παξιμάδια χαλκού στην κορυφή χρησιμοποιούνται για την γρήγορη ρύθμιση του τροχού ζυγοστάθμισης γρήγορα, δηλαδή μιας συσκευής για να σταματήσει ο περιστρεφόμενος τροχός όταν τραβάτε το στέμμα.