Συνδυασμός στυλ και χειροτεχνίας, δοκιμή replica watches LUMINOR DUE

the best replica watches in the world
Ιαν 28 2020
admin

Το rolex replica ξεκίνησε ένα νέο αυτόματο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι 38mm, ισχύος 3 ημερών, με θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι ή κόκκινο χρυσό. Εκτός από το μοντέλο διαμέτρου 42mm, εισήγαγε επίσης το νέο σχεδιασμό των 38mm. Λεπτές και απλές γραμμές σχεδίασης και τολμηρές αντιστοίχιση χρώματος κάνουν το ρολογια φθηνα λάμπει. Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά στον πράσινο ιμάντα 38mm ως παράδειγμα. (Επίσημο μοντέλο: PAM00755)

Από τη δημιουργία του, το ρεπλικα ρολογια είναι γνωστό για τα μηχανήματα ακριβείας του και την άριστη ποιότητα. Το μικρότερο μέγεθος του έχει ποτέ και το πάχος του μόνο 11,20 mm. Αυτό που με προσελκύει περισσότερο σε αυτό το ρολόι είναι το πράσινο λουρί του με μέντα, το οποίο δίνει ένα φρέσκο ​​και ενεργητικό συναίσθημα. Η τετράγωνη θήκη φαίνεται τραχιά αλλά ακόμα στυλ.

rolex αντιγραφο

Ο μαύρος δακτύλιος είναι διακοσμημένος με σατέν ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλα ωρολογιακά και ψηφιακά σήματα ώρας, μικρά δευτερόλεπτα σε 9 π.μ., ημερομηνία εμφάνισης στις 3:00 και fake rolex σε 12 λογότυπα, καθαρό και απλό dial για εύκολη ανάγνωση.

replica watches greece στέμμα

Η θήκη και η στεφάνη είναι γυαλισμένα για να εκπέμπουν λεπτή λάμψη. Το στέμμα προστατεύεται από την κλασική replica rolex γέφυρα, η οποία υπογραμμίζει τη μοναδικότητά της.

Ο ιμάντας τα καλυτερα replica ρολογια είναι δερμάτινο με μέντα, εξοπλισμένο με πόρπη από ανοξείδωτο ατσάλι AISI316L και το κούμπωμα με το αγγλικό λογότυπο του φθηνα rolex.

Το ρολογια rolex αντιγραφα είναι εξοπλισμένο με κίνηση self-winding ρεπλικα OP ρεπλικα ρολογια αθηνα IV και είναι εφοδιασμένο με τρεχούμενο αποθεματικό ισχύος τριών ημερών. Το αμφίδρομο ταλαντευόμενο βάρος συνεχίζει να ανεβάζει αποτελεσματικά το ρολόι. Ο τροχός ζυγοστάθμισης δονείται 28.800 φορές (4 Hz) ανά ώρα. Έχει διάμετρο 12 mm και πάχος 4,2 mm. 171 μέρη.

Σχόλιο: Το φθηνα ρολογια έχει 100% ιταλική παράδοση. Με έμπνευση σχεδίασης από τη θάλασσα, το the best replica watches in the world έχει τοποθετήσει τη μάρκα ως ρολόγια υψηλού επιπέδου στα αθλητικά και ψυχαγωγικά πεδία. Boutique.