Ρολόι Hublot Big Bang Hollow Tourbillon 5 ημερών

replica rolex
Φεβ 05 2020
admin

“Πιο εξελιγμένη τεχνολογία ρολογιών, πιο προηγμένη τεχνογνωσία, πιο πρωτοποριακό πνεύμα καινοτομίας και πιο ολοκληρωμένη έννοια της σύντηξης”. αυτό δεν είναι μόνο η έννοια εργασίας της σύνθετης έρευνας λειτουργίας. Και το τμήμα ανάπτυξης του κορυφαίου εργοστασίου ωρολογοποιίας replica watches στην Ελβετία. Είναι ένα ανεξάντλητο κίνητρο να παροτρύνετε το μάρκα να συνεχίσει να κινείται! Από την ίδρυσή της, η rolex replica έχει τηρήσει την επιθυμία για ανεξάρτητη ανάπτυξη, ανεξάρτητα σχεδιασμό και παραγωγή κινήσεων για όλες τις σειρές προϊόντων. Μεταξύ αυτών, το Big Bang ρεπλικα ρολογια έχει προσελκύσει την προσοχή για άλλη μια φορά από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με ένα σπιτικό UNICO κίνημα. Είναι εκπληκτικά εξοπλισμένο με ένα σκελετό turbillon κίνηση.

Η σκελετοποιημένη κίνηση του τουρμπίνα με διάμετρο 13,6 χιλ. Σχεδιασμένη πλήρως. Μηχανικούς και ωρολογοποιούς και περιστρέφεται μία φορά ανά λεπτό. Επίσης, ο σχεδιασμός της γέφυρας στο πλάι της κίνησης εξασφαλίζει τη σταθερή λειτουργία του τουρμπίνα. Την ίδια στιγμή, αυτό το rolex αντιγραφο έχει προσθέσει μια αποτελεσματική λειτουργία απεικόνισης αποθέματος ισχύος. Βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του dial και πραγματοποιείται με τον επανασχεδιασμό της δομής της γέφυρας και της κύριας γέφυρας.

fake rolex Big Bang σκελετό tourbillon ρολόι ισχύος 5 ημερών με διάμετρο 45 mm. Η όμορφη εσωτερική μηχανική δομή είναι ορατή μέσα από το κρύσταλλο ζαφείρι. Βασιλικός χρυσός (προσθέτοντας 5% πλατίνα για πιο πολύτιμο χρυσό) και τιτάνιο Δώστε στο ρολόι μια κομψή εμφάνιση. Το μοναδικό σύστημα σύνδεσης με ιμάντα εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση του ιμάντα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και σταθερότητα.

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ της κλασσικής κομψότητας του tourbillon του σκελετού και της κομψής δυναμικής του νέου replica watches greece Big Bang, του replica rolex Big tour σκελετός turbillon 5 ημερών, κάνει μια ακόμη φορά μια μοναδική συγχώνευση της παράδοσης και της νεωτερικότητας!