Προτεινόμενο Replica Watches super cool ρολόι μαύρου χάλυβα

Ρολογια Φθηνα
Νοέ 14 2019
admin

Τι χρώμα πρέπει να είναι ο άνθρωπος; Η φρενήρη και υπερβολική γοητεία δεν είναι μια δύσκολη επιλογή από την υψηλότερη βαθμίδα και η ζοφερή ζοφερή δεν είναι η ζήτηση της ελίτ. Μόνο κοσμικό, ήρεμο και μαύρο, με αυτοπεποίθηση και συγκρατημένο χάλυβα, μπορεί να δείξει το πραγματικό χρώμα και την υφή ενός πραγματικού άνδρα. Ο χρονογράφος Blacksteel συνδυάζει τέλεια αυτά τα δύο στοιχεία, με εκθαμβωτικό δροσερό μαύρο χάλυβα και αξιοσημείωτη αξιοπιστία, που συνοδεύει μια πτήση τυφώνα ενός πραγματικού άνδρα, βαθιά καταδύσεις, ταχύτητα και φιλοδοξία του Lingyun Solid βραχίονα.

Ο λύκος που κατέκτησε τη βαθιά θάλασσα

Το AVENGER SEAWOLF BLACKSTEEL CODE ΚΙΤΡΙΝΟ είναι μια περιορισμένη έκδοση του Breitling Deep Sea Wolf Watch.

3000 μέτρα! Αυτός ο αδιάβροχος αριθμός σημαίνει ότι είναι το ισχυρότερο και ισχυρότερο ρολόι Breitling που παρήγαγε ποτέ. Μαύρο χάλυβα! Αυτό το δροσερό κοστούμι σημαίνει ότι δεν είναι άξιος της προσωπικότητάς του και ποτέ δεν κάνει συμβιβασμούς. Κίτρινη βελόνα! Αυτή η πινελιά φωτεινού χρώματος σημαίνει ότι είναι τρελός και δυναμικός. Θαλασσινό λύκος! Αυτό είναι το όνομά του! Το ρολόι Breitling Deep Sea Wolf, το οποίο είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους Κινέζους καταναλωτές, εισήγαγε μια περιορισμένη έκδοση της νέας κίτρινης βελόνας μαύρου χάλυβα που περιορίζεται στα 1000 κομμάτια παγκοσμίως. Αυτό το επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες, με εξαιρετικές επιδόσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι ο ιδανικός σύντροφος για να συνοδεύσει τους γενναίους και να ζήσετε την απόλυτη γοητεία της βαθιάς θάλασσας.

Το Avenger Seawolf Blacksteel Code κίτρινο ακολουθεί τη σειρά των δύσκολων στυλ του “Avenger” Το μαύρο χαλύβδινο περίβλημα και η στεφάνη είναι καλυμμένα με ανθεκτικό νιτρίδιο του άνθρακα γεμάτο δύναμη και υφή οδηγώντας την τάση black metal Το ψηφιακά προσομοιωμένο περίβλημα είναι εργονομικά σχεδιασμένο με μονόδρομο περιστρεφόμενο πλαίσιο με σέλα χειραγωγείται με γάντια. στην αεροναυπηγική αναδεικνύει την παράδοση της αεροπορίας Ρολογια Φθηνα.Το thick sapphire crystal είναι ένα φινίρισμα διπλής όψεως αντιανακλαστική.Η βαλβίδα ασφαλείας ισορροπεί αποτελεσματικά τη διαφορά πίεσης μέσα και έξω από την θήκη.Ο ιμάντας από καουτσούκ κάνει αυτό το ρολόι σπορ και μοντέρνο. Πυρήνας «του υπερ-καθαρό μαύρο ρολόι καταδύσεων είναι αυτο-τυλίγοντας μηχανισμό με υψηλή απόδοση με την ίδια πιστοποιημένο Ελβετικό επίσημη Παρατηρητήριο (COSC), όπως και όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται. Breitling Βυθός Βυθού Βυθού Μαύρου Χάλυβα Κίτρινο βελόνα Limited Edition: τονίζει τη δύναμη.

Τεχνικά δεδομένα

Κίνηση: κυκλοφορία Breitling 17, πιστοποιητικό ελβετικού επίσημου παρατηρητηρίου (COSC), αυτόματη περιέλιξη, 28 800 διακυμάνσεις υψηλής συχνότητας ανά ώρα, 25 ρουλεμάν κοσμημάτων. προβολή ημερολογίου.
Περίβλημα: μαύρος χάλυβας, περιορισμένος σε 1000 τεμάχια. αδιάβροχο μέχρι 3.000 μέτρα (10.000 πόδια / 300 ατμόσφαιρες)? βιδωτό στέμμα? μονοκατευθυνόμενο περιστρεφόμενο πλαίσιο καστάνιας. καμπύλο κρύσταλλο ζαφείρι, αντι-ανακλαστική επεξεργασία διπλής όψης.
Διάμετρος: 45 mm.
Ασπίδα: ηφαιστειακό μαύρο.
Ζώνη: Ιμάντας καουτσούκ Ocean Racer για θαλάσσιους αγώνες (με τρύπες), ιμάντας Diver Pro για καουτσούκ (γραμμή μέσης κορυφογραμμής)

Αετός του μπλε ουρανού

Breitling Space Chronograph μαύρο ατσάλι περιορισμένης έκδοσης ρολόι (CHRONOSPACE BLACKSTEEL).

Ο πετώντας τυφώνας είναι η μεγαλύτερη επιθυμία που έχει εδώ και καιρό ριζώσει στις ανθρώπινες καρδιές και οι πιλότοι που βιάζουν τους αγωνιστές τους στον ουρανό έχουν αποκαλύψει τον ηρωισμό και τα αληθινά χρώματα των ανθρώπων. Ως ιδρυτής επαγγελματικών ρολογιών χειρός, μια νέα ερμηνεία της εκπληκτικής αισθητικής των κοσμικών χρονογράφων της Breitling, η εισαγωγή καθαρών μαύρων ρολογιών από περιορισμένη έκδοση περιορίζεται στα 1000 κομμάτια παγκοσμίως. Ο Χρονόμετρο Black Metal Limited Edition της Breitling Space Edition είναι εξοπλισμένος με ένα μοναδικό μαύρο ατσάλινο υλικό, από τον επιλογέα έως το περίβλημα, ένα πρωτότυπο περιστρεφόμενο πλαίσιο αστεριού και ένα βραχιόλι από χαλύβδινο χάλυβα, όλα ψυχρά μαύρα, συμπαγή και στερεά. Πολύ μεγάλοι φωτεινιστοί ψηφιακοί δείκτες ώρας, όπως τα αστραφτερά αστέρια, είναι διακεκομμένοι σε έναν ηφαιστειακό μαύρο ή πράσινο επιλογέα, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με το καθαρό μαύρο ύφος και προσθέτει ένα άγγιγμα στυλ σε σθένος.

Το Chronospace Blacksteel, σχεδιασμένο για επαγγελματίες και για όσους αναμένουν την υψηλότερη ποιότητα, είναι ο τέλειος συνδυασμός δύναμης και ομορφιάς. Εκτός από το αποκλειστικό κλασικό ρυθμιστικό πτήσης Breitling, αυτό το ρολόι περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν μια σειρά από επαγγελματικές και πρακτικές λειτουργίες Flying Elite, συμπεριλαμβανομένων των τμηματικών ρολογιών με ακρίβεια 1/100 δευτερολέπτων, θόρυβος, αντίστροφη μέτρηση και οθόνη ανεξάρτητης ροής