Περιορισμένη παρακολούθηση ρεπλίκα Panerai Luminor Base 8 Ημέρες Oro Rosso PAM 717

Σεπ 14 2019
admin

Λαμβάνοντας υπόψη τη στρατιωτική τους ιστορία και τις δεκαετίες σχεδιαστικής γλώσσας, το ρολόι Panerai Luminor είναι χαρακτηριστικό ενός μαύρου dial και μεγάλων δεικτών ώρας Luminor. Σήμερα, όμως, η Panerai προσφέρει πιο πολυτελείς εκδόσεις, με στερεές χρυσές θήκες και πολύχρωμους πίνακες. Μερικές φορές, η Panerai παίρνει τον παράγοντα αποκλειστικότητας ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας αποκλειστικά μπουτίκ. Σήμερα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Panerai Luminor Base 8 Days Oro Rosso PAM 717, σχεδιασμένο για μπουτίκ της Κωνσταντινούπολης.

Panerai watches for sale pane-077446_03
Η βασική βάση Luminor 8 ημερών Oro Rosso PAM 717 είναι μια θήκη αποθήκευσης 44 χιλιοστών με το εικονικό προστατευτικό προστατευτικό κάλυψης της Luminor, το οποίο μπορεί να ωθηθεί στην θήκη για να σφραγίσει τα καλύτερα ρολόγια ρεπλίκα. Ενώ τα 44 χιλιοστά δεν είναι ένα μικρό ρολόι ημικυκλική γέφυρα που προστέθηκε στο οφιοειδές στέμμα), στον κόσμο Panerai, 44mm είναι κάτι στο κέντρο. Παρ ‘όλα αυτά, όπως τα περισσότερα ρολόγια Panerai, το PAM 717 είναι εντυπωσιακά άνετο για το μέγεθός του.
Η θήκη έχει όμοιο σχήμα με το ρολόι LUMMOR PAM 560. Αλλά το PAM 717 είναι κατασκευασμένο από 18 καράτια κόκκινο χρυσό ή “oro rosso” στα ιταλικά, όχι χάλυβα. Σύμφωνα με την Panerhai, η μάρκα χρησιμοποιεί ένα ειδικό κόκκινο-χρυσό κράμα με βαθύ κόκκινο χρώμα χαλκού και μια μικρή ποσότητα πλατίνας για να εμποδίσει το ξεθώριασμα του χρώματος
Ο επιλογέας βρίσκεται στο εκπληκτικό μπλε χρώμα του ανερχόμενου ήλιου – αυτός ο πίνακας panerai δεν είναι κοινός, καθώς είναι συνήθως μαύρος. Στην πραγματικότητα, το μπλε dial είναι διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις μπουτίκ Panerai. Η βάση φωτισμού Panerai 8 Days Oro Rosso PAM 717 ξεκίνησε το 2016 για τη μπουτίκ βάσης Luminor Base στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Αυτό το Luminor PAM 717 περιορίζεται σε 51 τεμάχια.
Για να ταιριάζει με τον μπλε πίνακα, η Panerai Luminor Base 8 Days Oro Rosso PAM 717 έρχεται με ένα μπλε ιμάντα αλλιγάτορα με ανοιχτό λευκό ραφές και πόρπη κόκκινου χρυσού.
Από το πίσω μέρος της θήκης σαπφείρου του ρολογιού ρεπλίκα, μπορούμε να δούμε την εσωτερική κίνηση του p.5000 με χειροκίνητη πληγή, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013. Όπως δείχνει η ετικέτα “8 ημερών” στον πίνακα, το διαμέτρημα P.5000 παρέχει στον χρήστη 8 ημέρες αποθήκευσης ενέργειας.
Για τους λάτρεις των ρεπλίκων πολύτιμων μετάλλων Panerais, η βάση Luminor 8 Days Oro Rosso PAM 717 έχει πολλά σημεία πώλησης. Ο συνδυασμός του κόκκινου χρυσού και του ανερχόμενου μπλε του ήλιου ήταν πολύ ελκυστικός και μας άρεσε ο τρόπος που ο Panerai επέλεξε να επιμείνει σε ένα οικείο περίγραμμα περίπτωσης και να σχηματίσει διάταξη για αυτή τη συγκεκριμένη αναφορά χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο. Στην πραγματικότητα, λόγω της περιορισμένης έκδοσης της κατάστασής της, είναι ένα έργο που σπάνια βλέπουμε στο φυσικό περιβάλλον.