Κύκλος “Rainbow” Rolex Replica 40

Rolex Αντιγραφο
Δεκ 16 2019
admin

Πέρυσι, το Rolex Replica ξεκίνησε το Oyster Perpetual Yacht-Master 40 στο Baselworld, έναν πολύτιμο λίθο φέτος. Το νέο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από αιώνιο ροζ χρυσό του 18ου αιώνα με λαμπερό μαύρο επιλογέα. Ο αμφίδρομος εξωτερικός δακτύλιος με περιστρεφόμενη κλίμακα ανοίγει με χρωματιστές πέτρες και γρανάτη και τριγωνικό διαμάντι στις 12 το μεσημέρι. Ο τύπος Mingshi 40 είναι ανθεκτικός στο νερό, ακριβής και αξιόπιστος, αντανακλώντας την αδιαχώριστη σχέση μεταξύ της Fake Rolex και της ναυτιλιακής βιομηχανίας από τη δεκαετία του 1950. Το ρολόι αυτό είναι ειδικά εξοπλισμένο με την Rolex R & D και τον καινοτόμο κατοχυρωμένο ιμάντα από καουτσούκ Oysterflex.

Οι πέτρες με ένθετο χρώμα, σαν ένα ουράνιο τόξο, είναι πολύ ωραίες.

Το γιοτ που ονομάζεται 40 fake rolex είναι εξοπλισμένο με Rolex R & D και μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ζώνη Oysterflex. Αυτός ο πρωτοποριακός σχεδιασμός συνδυάζει τη δύναμη ενός μεταλλικού ιμάντα με την ευελιξία, την άνεση και την ομορφιά ενός λουριού από καουτσούκ. Η λεπτότητα της λωρίδας έγκειται στο γεγονός ότι το εσωτερικό είναι ένα σούπερ ελαστικό φύλλο και το εξωτερικό στρώμα καλύπτεται με μαύρο ελαστικό υψηλής απόδοσης, το οποίο δεν επηρεάζεται εύκολα σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες και είναι ανθεκτικό. Ο λουρίδα σμάλτου είναι επίσης εξοπλισμένος με ένα χρυσό κούμπωμα ασφαλείας του 18ου αιώνα που εμποδίζει το άνοιγμα της πόρπης απροσδόκητα.

Όπως όλα τα Rolex Replica, το όνομα του σκάφους είναι 40. Το 2015, η Rolex έλαβε το υψηλότερο πιστοποιητικό παρατηρητηρίου. Αυτός ο μοναδικός τίτλος αποδεικνύει ότι το ρολόι πέρασε επιτυχώς μια σειρά δοκιμών στο εργαστήριο Rolex και τα πρότυπα του υπερβαίνουν τη ρουτίνα και το επίπεδο της βιομηχανίας ρολογιών. Το ρολόι συναρμολογείται και δοκιμάζεται για μέγιστη απόδοση από άποψη ακρίβειας, αποθέματος ισχύος, αντοχής στο νερό και αυτόματης φόρτισης όταν χρησιμοποιείται. Το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας του παρατηρητηρίου ρολογιών Rolex, το οποίο έχει δοκιμαστεί μετά την τοποθέτηση του μηχανισμού στην περίπτωση, έχει μέσο σφάλμα μικρότερο από δύο δευτερόλεπτα την ημέρα, περισσότερο από διπλάσια από την ακρίβεια σε σύγκριση με συμβατικό ρολόι ακριβείας Με πιστοποιητικό παρατηρητή. Η πράσινη σφραγίδα είναι ένα σύμβολο των ρολογιών ακριβείας του υψηλότερου παρατηρητηρίου και κάθε ρολόι Rolex συνοδεύεται από αυτή τη σφραγίδα με πενταετή εγγύηση.