Κλασικό Και Πρακτικό Τρία Διπλά Ωρολογιακά Φθηνα Ρολογια Συνιστώνται

Φθηνα Ρολογια
Νοέ 07 2019
admin

Νομίζω ότι κάποτε διπλή ώρα ρολόι ρολόι ζώνη είναι ένα από τα πιο άχρηστο χαρακτηριστικό αργότερα, μετά από να πάει στο εξωτερικό για να γνωρίζουμε πόσο βολικό dual watch ζώνη ώρας είναι, dual watch ζώνη ώρας, εξ ορισμού, το ρολόι μπορεί να εμφανίσει δύο ζώνες ώρας ταυτόχρονα Σήμερα, το σπίτι παρακολούθησης συνιστά τρία κλασικά Φθηνα Ρολογια διπλού ωρολογίου για όλους.

Rolex Greenwich II Σειρά 116710BLNR-78200 Παρακολουθήστε

Διάμετρος ρολογιού: 40 mm
Πάχος παρακολούθησης: –
Τύπος κίνησης: αυτόματα μηχανήματα
Υλικό θήκης: ανοξείδωτο χάλυβα 904L
Αδιάβροχο βάθος: 100 μέτρα
Λεπτομέρειες σχετικά με το ρολόι: Ρολόι PAM00441 της σειράς 1950

Διάμετρος ρολογιού: 44 mm
Πάχος παρακολούθησης: –
Τύπος κίνησης: αυτόματα μηχανήματα
Υλικό θήκης: κεραμικό
Αδιάβροχο βάθος: 100 μέτρα
Λεπτομέρειες μοντέλου: 99500
Διάμετρος ρολογιού: 49,4 Χ 29,9 χιλιοστά
Πάχος παρακολούθησης: 10,9 mm
Τύπος κίνησης: χειρωνακτικά μηχανήματα
Υλικό θήκης: ανοξείδωτο
Αδιάβροχο βάθος: 30 μέτρα
Λεπτομέρειες σχετικά με το ρολόι: Το φεγγάρι Moon Phanton Flip Watch είναι εμπνευσμένο από το σχεδιασμό γραμμών του ρολογιού πρωτοτύπου του 1931, με φεγγάρι και ημερομηνία εμφάνισης. Με σχεδιασμό διπλής όψεως, η μόνη κίνηση μπορεί να οδηγήσει τον διπλό επιλογέα, δείχνοντας το χρόνο μεταξύ των δύο θέσεων, καθιστώντας τους σύνθετους ρολόι ρολόι λάτρεις έχουν ένα μαλακό σημείο. Ο δεύτερος επιλογέας στο πίσω μέρος οδηγείται από την ίδια κίνηση με τον μπροστινό επιλογέα. Ο οπίσθιος επιλογέας διαθέτει μια δεύτερη οθόνη ζώνης ώρας. Ένα κουμπί που βρίσκεται κρυμμένο πάνω από την θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσετε τη δεύτερη ζώνη ώρας.

Περίληψη: Αυτά τα τρία ρολόγια ρολογιών διπλής ζώνης που συνιστώνται για όλους σήμερα είναι πολύ κλασικά Rplica Wtches. Διπλή χρόνου ρολόι ζώνη, το ρολόι μπορεί να εμφανίσει το όνομα προτείνει είναι μια δεύτερη ζώνη ώρας, ο δείκτης για τα ρολόγια, είναι να έχουμε δύο ρυθμιζόμενα ώρα, μια ώρα το χέρι δείχνει ότι η τοπική (πρώτη ζώνη ώρας) χρόνο, περαιτέρω ένδειξη ότι η δεύτερη ώρα Χρόνος ζώνης ώρας.