Η διαφορά μεταξύ του κορυφαίου ρολογιού απομίμησης (ρεπλίκα ρολογιών) και του γενικού ρολογιού υψηλής απομίμησης

Rolex Replica
Δεκ 03 2019
admin

Replica Watches είναι μερικά low-end ιδιωτικό μικρό εργαστήριο παραγωγής, αυτά τα μικρά φυτά να παράγουν απομίμηση του πίνακα βασίζονται σε αυθεντικά ρολόγια εικόνες και τα δεδομένα, αν και πολύ κοντά στην αυθεντική, αλλά δεν θα δαπανήσει χρήματα για να παρακολουθήσετε ένα γνήσιο με τον ένα τρόπο παραγωγής, Ακόμα και αν το αγοράσετε πίσω, δεν έχετε τη δύναμη να επιτύχετε την παραγωγή μούχλας one-to-one. Όσον αφορά την επεξεργασία λεπτομέρειας, το γενικό ρεπλικα ρολογια έχει πολλές ατέλειες, όπως η λείανση, το σχέδιο και οι χαρακτήρες, είναι αδύνατο να είναι ακριβώς το ίδιο με το πρωτότυπο. Στα υλικά που χρησιμοποιούνται, χρησιμοποιείται επίσης ο γενικός πίνακας απομιμήσεων.

Όμως, η παραγωγή των κορυφαίων-Replica Watches (Rolex Replica) από τους κατασκευαστές είναι από τα μεγάλα εργοστάσια σύστημα πλήρους κλίμακας, όλα τα ρολόγια είναι γνήσια αγοράσετε μία για τον ένα τρόπο παραγωγής, αλλά και ένα τέλειο μέρος θα συνεχίσει να καθορίζει την ενημέρωση μέχρι την άψογη . Τα κορυφαία ρολόγια ρεπλίκα δεν διαφέρουν από τα κορυφαία μάρκα ρολογιών στην Κίνα, ακόμη και πέρα ​​από το μέσο εργοστάσιο ελβετικών ρολογιών. Πρέπει να ξέρετε είναι ότι πολλές low-end κατασκευαστές ελβετικό ρολόι δεν είναι ανεξάρτητη κίνηση, η ETA κίνηση εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την εξωτερική αγορά, μερικοί απ ‘αυτούς μόνο παραγωγικής διαδικασίας περίπτωση, ο όγκος των πωλήσεων εξαρτάται από το σχεδιασμό και τη διαφήμιση των προσπαθειών σε μεγάλο βαθμό. Ο φίλος που αγόρασε το ρολόι απομίμησης για πρώτη φορά πρότεινε την αγορά του απομιμήματος Rolex Green Water Ghost. Το υψηλό ρολόι απομίμησης βασικά ξεκίνησε από την απομίμηση Rolex.

Top πρόστιμο ρολόγια απομιμήσεις (ρεπλίκα ρολόγια) από τη μέση τιμή του πίνακα υψηλής απομίμηση ακριβά, μετά από όλα χαραγμένα πίνακα από την άποψη των υλικών, κατασκευής και άψογη βαθμό προσομοίωσης, η γενική τιμή χαραγμένο ρολόγια μεταξύ 1500 – 3500 Η τιμή καλύτερου ρολογιού ρεπλίκα θα φτάσει τις 45.000 και η τιμή του tourbillon θα φτάσει 6.000. Κορυφή ρεπλίκα ρολόγια μπορεί να κάνει τις βασικές αληθινά, πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων Jingdong Taobao πρέπει να λάβουν το παιχνίδι, όταν αυθεντικό αντίγραφο πωλήσεων τέχνασμα, δεν είναι γνώστες πραγματικά δεν μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ αληθινό και το ψεύτικο. Εάν είστε παίκτης ρολογιών, μπορείτε να δοκιμάσετε να αγοράσετε μερικά επαναλαμβανόμενα ρολόγια για να παίξετε, φυσικά, αν η αναζήτηση αυθεντικών παικτών ή η αγορά γνήσιων είναι πιο κατάλληλη.