Εκτεταμένη σχεδίαση του Richard Mille Tourbillon Μετρήσεις βαρύτητας εμφανίζεται στην έκθεση

replica rolex
Ιούν 02 2020
admin

Το μηχανικό ρολόι αισθητήρα βαρύτητας της οικογένειας replica watches είναι ένα νέο μέλος. Το καινούργιο ρολόι μέτρησης βαρύτητας Sébastien Loeb tourbillon προέρχεται από τη στενή συνεργασία μεταξύ του rolex replica και του οδηγού άσο Sébastien Loeb του WRC World Automobile Rally Championship. Έχει κερδίσει τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εννέα φορές στη σειρά και έχει ξαναγίνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο PikesPeak το 2013.

Το ρεπλικα ρολογια κληρονομεί την εξαιρετική ποιότητα της σειράς μηχανικών ρολογιών του ανιχνευτή δύναμης RM036G που παρουσιάστηκε στο παρελθόν. Η διάμετρος της θήκης είναι 47,70 mm – η κορυφαία απαίτηση από νανοσωλήνες άνθρακα. Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός καθιστά το fake rolex σαφές και ευανάγνωστο. Επεξεργάστηκε με τιτάνιο βαθμού 5 και με μαύρο PVD επίστρωμα. Τα τμήματα κίνησης είναι σε έντονη αντίθεση.

Το κλειδί για τον έλεγχο αυτού του νέου ρολογιού είναι η καφέ κεραμική περιστρεφόμενη στεφάνη: Περιστρέφοντας απαλά τη στεφάνη, ο αισθητήρας βαρύτητας μπορεί να περιστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις και ο αναβάτης μπορεί να δει μια σημαντική στροφή ή μια οριζόντια επιβράδυνση κατά την επιτάχυνση και την απότομη πέδηση. Και διαμήκη άγχος. Ο αισθητήρας replica watches greece συνδέεται απευθείας με το κρύσταλλο και το ζαφείρι και μπορεί να ανιχνεύσει έως 6G δύναμης. Η ένδειξη της κλίμακας επιτρέπει στον οδηγό να γνωρίζει αν η επιβράδυνση είναι ασφαλής (πράσινη περιοχή) ή επικίνδυνη (κόκκινη τετράγωνη). Απλά πατήστε το κεντρικό κουμπί και η λειτουργία μηδενισμού μπορεί να γίνει γρήγορα. Αυτή η διαδικασία παραγωγής replica rolex απαιτεί εξαιρετικά πολύπλοκη συναρμολόγηση και σφάλμα, κάτι που αποτελεί και μια άλλη πρωτοποριακή καινοτομία στην τεχνολογία ρολογιών. Και άλλα τμήματα της εκστρατείας συνδέονται με το κρύσταλλο και το ζαφείρι. Το τελευταίο μπορεί να περιστρέφεται και να ρυθμίζεται με ευελιξία και, ταυτόχρονα, να συμμετέχει σε ανακριβή καταγραφή χρόνου.